phone_fill 0591 - 794 120 list_dash phone_fill0591 - 794 120 envelope_fillmail@alwinlubbers.nl

Online Support

Binnenkort beschikbaar.

Hier vind je binnenkort ondersteuning voor onze platformen;
Servconnect, Servconnect Portal, Servconnect Network, ShutterU en Carwi.

Je mag ons altijd bellen met vragen over deze platformen of een ander product.

GRATIS VOORBEELD

We hebben je volgende project al klaarliggen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en een voorbeeld van je nieuwe project.
Je krijgt een werkende website opgestuurd, dan weet je ook gelijk hoe het er precies uit komt te zien. Je zit nergens aan vast.

phone_fill0591 794 120 envelope_fillmail@alwinlubbers.nl

3 jaar ondersteuning

Hulp bij van alles en nog wat.
Zonder extra kosten.

Wij bieden standaard 3 jaar ondersteuning op onze websites. Of je nou een hele week met ons belt of nooit, je betaalt niets extra.

Geen abonnement

Betaal hoe je wilt.

Je kunt kiezen om de website in twee keer te betalen; 50% na ondertekening van de offerte en het overige wanneer de website online staat. Je betaalt daarnaast alleen om de drie maanden voor webhosting, domein en e-mail.

Een andere mogelijkheid is een abonnement; je betaalt een vast bedrag per maand zo lang je website in de lucht is. Bij dit abonnement zijn de kosten voor webhosting, domein en e-mail al inbegrepen.

Je komt nooit voor verrassingen te staan.

Je kunt alles doen.
Of alles laten doen.

De meeste klanten geven ons complete vrijheid als het gaat om ontwerp en functionaliteit van de website. Wil je liever zelf over elk detail mee beslissen? We sturen je om de paar dagen een update van de website. Je kunt vervolgens doorgeven of je iets wilt veranderen, dan passen wij dit (zonder extra kosten) voor je aan, ook nadat de website online staat.

Aangezien we niet met sjablonen werken kennen wij de hele website van voor naar achteren, waardoor we sneller dingen kunnen aanpassen zonder extra kosten.

jij bent de baas

Het domein blijft van jou.

Veel van onze klanten zetten de domeinnaam over naar Servconnect Network om goedkoper uit te zijn. Maar als ze om één of andere reden het niet meer met ons zien zitten, dan mogen ze gewoon de domeinnaam van ons meenemen. Dit werkt (helaas) bij veel website bouwers anders.