phone_fill 0591 - 794 120 list_dash phone_fill0591 - 794 120 envelope_fillmail@alwinlubbers.nl
Dit is Servconnect 3.1. Vanaf 27 Augustus beschikbaar.

Servconnect

Dit is Servconnect 3.1. Vanaf 27 Augustus beschikbaar.

Servconnect 3.1 is de volgende versie van het nog nieuwe Servconnect3 platform. Servconnect 3.1 zit vol met nieuwe functies en foutoplossingen.

Laat ik bij het begin beginnen: Ik weet dat de eerste versie van Servconnect3 bij velen een tegenvaller is geweest. Gebruikers hebben problemen gemeld met betrekking tot instabiliteit en het feit dat de huidige versie te veel gefocust is op mobiel.

Ik heb deze feedback zeker luid en duidelijk gehoord.

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met het compleet opnieuw opbouwen van de interface van Servconnect, stapje voor stapje. De nieuwe interface vanaf het begin af aan ontworpen met alle schermen in gedachten; computers, tablets en mobiel.

Veel principes die erg goed werkte op mobiel, zoals de 'actiebalk', met alle mogelijke acties, is terug en staat helemaal bovenaan op grote schermen en onderaan het scherm op mobiel voor betere toegang. Elk component, van tekstvelden tot afbeeldingen, is aangepakt en op elk vlak verbeterd. Wat bleek, de instabiliteit kwam vooral door de focus op mobiel; er waren te veel bewegende onderdelen die gemakkelijk te breken waren. De 'kern' van Servconnect, het gedeelte wat je niet ziet, staat (nog steeds) als een huis. Alle problemen met betrekking tot instabiliteit waren te herleiden naar de interface.

Ook merkte ik dat er simpelweg nog steeds te veel klikken moesten gebeuren voordat je kwam waar je wilde zijn. Een groot gedeelte bestond uit: klik edit scherm komt naar voren, past wat aan (weer een klik) en nog een klik voor opslaan. Dit werkt voor kleine aanpassingen, maar niet voor de grotere aanpassingen.

De afgelopen maanden.

Ik heb de afgelopen maanden zo goed als al mijn werkzaamheden neergelegd en ik weet dat een aantal websites hierdoor (veel) te lang in ontwikkeling zijn geweest.

Simpel gezegd waren er twee opties:

  1. De websites die gedaan moesten worden in de huidige versie van Servconnect maken, wat voor alleen maar meer frustratie zorgt.
  2. Alles tijdelijk pauzeren en goed kijken waar het allemaal precies fout is gegaan en elke feedback ten harte nemen om de Servconnect te krijgen die gebruikers mogen verwachten.

Ik heb, overduidelijk, voor het laatste gekozen om zowel de instabiliteit als de focus op mobiel in één klap aan te pakken. Dat is waar ik de afgelopen 5 maanden mee bezig ben geweest.

Hoe nu verder?

Natuurlijk laat ik de klanten die al even aan het wachten zijn op een nieuwe website niet in de kou staan. Voor iedereen die met smart zit te wachten op een nieuwe website of die actief feedback gemeld hebben krijgen een kwijtschelding van alle kosten, met betrekking tot de website (webhosting, domein en e-mail), die nog niet gefactureerd zijn tot minimaal Augustus 2024.

Ik wil hierbij mijn oprechte excuses aanbieden aan iedereen die geen fijne ervaring gehad heeft met Servconnect. Jullie verdienen beter en jullie weten beter dankzij jullie ervaring met Servconnect 2. Ik hoop dat ik jullie tegemoet kan komen met het bovengenoemde aanbod. Ik hoop jullie snel te mogen verwelkomen in Servconnect 3.1. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen al die jaren. Meer info over Servconnect 3.1.

- Alwin Lubbers