0591 - 794 120 Gratis voorbeeld list_dash phone_fill0591 - 794 120 envelope_fillmail@alwinlubbers.nl Gratis voorbeeld
Gelukkig nieuwjaar & Servconnect 3.2 Update

Overig

Gelukkig nieuwjaar & Servconnect 3.2 Update

Als allereerste wil ik graag al onze partners een gelukkig en gezond 2024 wensen. In 2023 hebben wij veel innovatieve websites, producten en services op de markt gebracht. Met Senna integreren we AI in de core van Servconnect, de nieuwe interface wordt unaniem geprezen om zijn gebruiksvriendelijkeheid. Na 2 jaar hebben wij, en gelukkig de gebruikers ook, het gevoel dat Servconnect eindelijk op een stabiele fundering staat. We zijn zo verschrikkelijk ver gekomen sinds de release van Servconnect 3, mede dankzij de 31 gratis software-updates vol met foutoplossingen en nieuwe features die in de loop van 2023 zijn uitgebracht. Voor 2024 hebben we een heleboel in de planning staan.

Een update over Servconnect 3.2

Servconnect 3.2 is de volgende gigantische release van Servconnect waarvan Servconnect Beam, opnieuw ontworpen zijbalk, opnieuw ontworpen ‘sheets’ en Senna deel uitmaken van meer dan 250 nieuwe functies. En dan hebben we de snelheidsverbeteringen en de vele optimalisaties nog niet meegerekend.

Servconnect 3.2 is compleet qua functionaliteit, alleen willen we het nog wat meer tijd in de oven gunnen om de meeste fouten op te sporen en te verhelpen voordat iedereen er mee aan de slag gaat. Daarom stellen we de release van Servconnect 3.2 uit naar 22 Januari 2024. Vanaf die datum is Servconnect 3.2 beschikbaar voor alle Servconnect 3-gebruikers als gratis software-update.

Nogmaals bedankt voor dit prachte jaar. Op naar de volgende!

-- Alwin Lubbers