phone_fill 0591 - 794 120 list_dash phone_fill0591 - 794 120 envelope_fillmail@alwinlubbers.nl
Innovatief Design: Contactpaneel

Websites

Innovatief Design: Contactpaneel

Zo goed als elke website heeft er één; een contactpagina. Meestal een lelijke, lege pagina gevuld met informatie die de bezoeker niet nodig heeft. Erger nog; wanner een gebruiker eindelijk contact met je opneemt is de context weg van de pagina die hij aan het bekijken was. De mogelijkheid om contextuele links neer te zetten is er vaak niet.

"Goed genoeg is niet voldoende."

Dat is het principe waar al onze websites en services op bouwen. Waarom gebruiken wij geen reeds beschikbare content management systemen? Zie bovenstaande. Waarom zijn al onze websites maatwerk? Nogmaals, zie bovenstaande.

Het probleem

Vaak is de contactpagina de enige 'kale' pagina op een website. Het heeft misschien een foto van het pand of een chique lettertype, maar daar houdt de glans wel op. Voor ons was de oplossing vrij snel duidelijk: Maak een contact 'paneel' in plaats van een gehele 'pagina'. Meestal kan alle info op de contactpagina worden samengevoegd middels een goed doordacht ontwerp.

Verlies de content nooit uit het oog

Een probleem van contactpagina's is dat de bezoeker een weg terug moet vinden naar de content waar hij contact voor zoekt. Met een contactpaneel blijft de context altijd aanwezig. Alle informatie in het contactpaneel is door Berlage Campers zelf aan te passen via Servconnect.

Bezoekers wegwijs maken

Het overgrote gedeelte van bezoekers bekijkt je website voor het eerst; ze kennen je bedrijf niet en worden opgedragen om zelf de structuur van het bedrijf uit te puzzelen. "Wie moet ik bellen?" is een vaak voorkomende gedachte bij het zien van meerdere telefoonnummers.

L&B Campers is zo'n bedrijf met meerdere nummers. De website helpt de bezoeker door het markeren van de relevante contactgegevens op basis van de pagina die bekeken wordt.

Iets wat alleen Alwin Lubbers Software kan

Dankzij onze unieke kijk op websites, door het volledig integreren van de website en het content management systeem, is dit iets wat alleen Alwin Lubbers Software kan. Deze innovatie lijkt misschien iets kleins, maar wanneer je alles bij elkaar opstapelt krijg je een website als geen ander.