phone_fill 0591 - 794 120 list_dash phone_fill0591 - 794 120 envelope_fillmail@alwinlubbers.nl

Voor het MKB

Klein bedrijf.
Grote oplossingen.

Al onze diensten hebben één doel; het u en uw klanten zo makkelijk mogelijk maken. Al onze websites en software zijn uniek in design en gebruiksvriendelijkheid. Wanneer de website online staat beheert u het via 's werelds meest gebruiksvriendelijke content management systeem; Servconnect.

Zoekmachineoptimalisatie.
Altijd goed gevonden worden.

Hoge Google PageSpeed score.
Steekt er altijd bovenuit.

Wij toetsen al onze websites aan 'Google PageSpeed Insights'. Deze tool geeft een score voor verschillende factoren; snelheid, toegangkelijkheid, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en 'best practices'. Wij streven naar een score van minimaal 90 in elke categorie.

De website die u nu bekijkt behaalt op snelheid een 99 en toegangkelijkheid krijgt een 88. Zowel 'best practices' als 'SEO (zoekmachineoptimalisatie)' krijgen een 100 van PageSpeed Insights.

De nieuwste technieken.
De beste methoden.

Wij gebruiken geen frameworks of sjablonen omdat dat de snelheid en design van de website (over het algemeen) niet ten goede komt.

Een website maken is gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen. Neem geen genoege met 'goed genoeg'.

Servconnect People.
Alle personen op één plek.

Vaste en nieuwe klanten.
Iedereen op één plek.

Wanneer iemand gegevens achterlaat op uw website wordt deze persoon automatisch toegevoegd aan Servconnect People. Het maakt niet uit of de persoon zich aanmeld voor een nieuwsbrief, of een voertuig wil inruilen; iedereen komt op dezelfde plek te staan.

Verleen ondersteuning.
Geen IT afdeling nodig.

Servconnect is zo simpel dat een IT-afdeling niet meer nodig is. Belt een klant met de vraag om zijn wachtwoord te wijzigen? Met één druk op de knop is het geregeld. Alles in Servconnect wordt in duidelijke taal uitgelegd en weergegeven, zonder moeilijke termen.

Servconnect Sync.
Altijd goed geinformeerd.

Alle personen binnen handbereik.

Met Servconnect Sync kunt u delen van Servconnect benaderen op uw andere apparaten zonder Servconnect te openen. Personen uit Servconnect komen in de 'Contacten'-app van het apparaat te staan, agendas in de 'Agenda'-app en bestanden in Finder op uw Mac of Windows Verkenner in Windows.

Weet wie belt.
Zonder het te vragen.

U wordt gebeld door een onbekend nummer. Het is dan vaak even nadenken wie het kan zijn en waarvoor gebeld wordt. Met Servconnect Sync ziet u gelijk de naam van de beller in beeld, zelfs wanneer u de persoon niet heeft opgeslagen in uw telefoon. U kunt met één druk op de knop Servconnect openen om de historie van de beller te bekijken. Dat is pas doelgericht werken.

Servconnect Beam Files.
Foto's op de website krijgen was nog nooit zo makkelijk.

Originele kwaliteit.
Binnen seconden verstuurd.

Meer dan 90% van de Servconnect-gebruikers gebruikt een mobiele telefoon om foto's van producten te maken. In het verleden was het vaak omslachtig om foto's van de telefoon naar een computer te krijgen. Met Servconnect Beam Files verstuurt u binnen enkele seconden meerdere foto's in de volledige resolutie naar uw andere apparaat.

Niets nieuws te leren.
Voelt bijna als magie.

U voegt een foto aan een product, voertuig of blogpost toe zoals u dat altijd doet. Met Servconnect krijgt u de vraag waar de foto staat; op uw huidige of een ander apparaat. U klikt op het apparaat waar de foto op opgeslagen staat. Vervolgens kiest u de foto en wacht u enkele seconden tot het verstuurd is. Daarna kunt u weer verdergaan op het eerste apparaat, waar de foto verschijnt.

Vraag een gratis voorbeeld aan.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 2 werkdagen een gratis voorbeeld;
geen simpel plaatje, maar een volledig werkende website.

Neem contact met ons op

Ontdek meer van Servconnect.

Showroom is een app voor Servconnect.
Leer meer over de baanbrekende functies van Servconnect, waar Showroom ook gebruik van maakt.

Meer over Servconnect