Websites - Alwin Lubbers Software Services Contact

Websites zoals je nog nooit hebt gezien.

De website is het visitekaartje. Alleen veel belangrijker.

De website van je bedrijf is meestal het eerste wat een potentiƫle klant ziet wanneer ze gaan zoeken. Tegenwoordig is een website meer dan alleen een plek voor contactgegevens en foto's. Webshops, agenda's, blogs en veel andere onderdelen zijn niet meer weg te denken bij een nieuwe website. Veel bedrijven vertrouwen op deze onderdelen en bij velen is het ook een groot gedeelte van de omzet. Het is belangrijk dat deze onderdelen opvallen en makkelijk te gebruiken zijn voor de klant. Wij delen de passie voor jouw bedrijf en samen doen we er alles aan om goed op te vallen. Elk bedrijf moet uniek zijn; daarom zijn alle websites die bij ons ontwikkeld zijn dat ook.

Perfect

op

elk

apparaat.

Bij veel klanten is de website het eerste wat ze zien. Wij maken 'm speciaal.
Goed gevonden worden. Anders heb je er nog niets aan.

Laat de website voor je werken. Dankzij vele jaren ervaring met SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgen wij dat jouw website op de hoogst mogelijke plek komt te staan. Wij zorgen dat klanten je kunnen vinden, zelfs als ze de website niet bezocht hebben.

Beheer via Servconnect. Geen handleiding nodig.

Servconnect is in het leven geroepen omdat onze klanten WordPress te lastig vinden. WordPress is fantastisch voor een ontwikkelaar, maar niet voor degene van wie de website is. Met Servconnect heb je alles in eigen hand, zonder moeilijk gedoe.

Werkt op alle apparaten. Zolang er een internetverbinding is.

De website is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, tablets, computers en alle andere apparaten met toegang tot het internet.

1 jaar gratis webhosting. Omdat we blij met jou zijn.

Van webshop tot platform. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij hebben veel ervaring met zo'n beetje alles wat bij je opkomt wanneer je denkt aan websites, kijk bijvoorbeeld naar ons platform Carwi; dit platform heeft een betalingsysteem, klaar voor 1+ miljoen bezoekers per maand en bevat content geplaatst door gebruikers. Alles wat we hebben geleerd passen wij ook toe op de websites die we maken.

Vraag een gratis concept aan. Dan weet je gelijk of het iets is.

macOS, iOS, MacBook Pro, MacBook Air, iPhone en Mac Pro zijn merknamen van Apple inc, het Apple-logo is een geregistreerd beeldmerk van hetzelfde bedrijf.
Android is een merknaam van Google LLC.
Windows, Surface en Surface Pro zijn merknamen van Microsoft Corporation.

Prettig kennis te maken.

+31 (0)6 11 12 33 74 mail@alwinlubbers.nl