Marketing & SEO - Alwin Lubbers Software Services Contact

Marketing & SEO.
Goed gevonden worden.

Zoekmachineoptimalisatie

Dankzij het slimme Servconnect Content Management Systeem is de website altijd geoptimaliseerd voor zoekmachines; beschrijvingen, social media foto's, tags en nog veel meer wordt automatisch door Servconnect toegevoegd wanneer je content op de website plaatst. Hier hoef je zelf niets voor te doen.

Wij brengen niet alleen de website, maar ook jouw bedrijf online. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat uw bedrijf gemakkelijker te vinden is via 'Google Mijn Bedrijf', houden wij statistieken bij met 'Servconnect Analytics' en 'Google Search Console' en plaatsen wij doelgerichte zoekmachine advertenties via onder andere 'Google Ads'.

Laten we samen kijken naar wat werkt en wat niet.

Na ons eerste gesprek stellen we een duidelijk rapport op. In dit rapport geven we aan wat er misschien verbeterd kan worden en wat klanten fijn vinden aan de huidige communicatie. Daarnaast laten we ook weten wat ons de beste manier lijkt om nieuwe klanten aan te trekken.

Na een nieuw gesprek onder het genot van een kop koffie gaan we aan de slag en gaan we kijken wat werkt voor jouw bedrijf en wat niet werkt. We geven maandelijks statusupdates; we laten weten hoe het ervoor staat en of we op de goede koers zitten.

Los van nieuwe strategie├źn bedenken, proberen we uw offline strategie naar de online wereld te vertalen.

Neem contact met ons op.

+31 (0)6 11 12 33 74 mail@alwinlubbers.nl