WEBSITE, APP & HUISSTIJL

Top Trucker Jobs

Voor Top Trucker Jobs hebben wij een website, app en huisstijl ontwikkeld. De huisstijl maakt gebruik van moderne verloopkleuren en oogt modern en professioneel.

De huidige website is ontwikkeld in samenwerking met Meppelink Media.

Bekijk de app

(iOS) App Store (Android) Google Play Store

BEKIJK WEBSITE

WAT WE HEBBEN GEDAAN

Top Trucker Jobs is een vacaturebank voor vrachtwagenchauffeurs. De bijbehorende website en app zijn gefocust op gebruiksvriendelijkheid. Met de moderne huisstijl spat elk element van het scherm.

Prachtig kleurenpalet

Wij hebben een kleurenpalet samengesteld, bestaande uit moderne, frisse kleuren. De basis groene verloopkleur oogt professioneel maar toch enigzins speels.

Responsive website

De website is ontwikkeld in samenwerking met Meppelink Media en wordt bijgewerkt via ServConnect Manager. De website is responsive; elementen worden gerangschikt op basis van schermformaat.

Een simpele app

Wij hebben een simpele app ontwikkeld waarmee gebruikers altijd en overal vacatures kunnen bekijken. Daarnaast kan de gebruiker gelijk reageren op een vacature doormiddel van e-mail, telefoon of een terugbelverzoek.

Óók Top Trucker Jobs gebruikt

ServConnect Manager

Met ServConnect Manager plaats, bewerk en deel je content van je eigen websites en apps, met de gebruiksvriendelijkheid en functies die je nergens anders kunt vinden. Deel die ene vacature via facebook, maak foto's net iets aantrekkelijker of deel muziek met je Twitter volgers. Allemaal binnen een paar muisklikken.

Wanneer je één uurtje met ServConnect Manager hebt gewerkt, wil je nooit meer terug naar WordPress of Joomla.

ServConnect Manager-venster samen met de PhotoSync-app.